Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
 
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών ή πελατών του παρόντος ιστοχώρου διενεργείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου (Ν. 2472/1997 και Ν. 3471/2006). Εάν κάποιος επισκέπτης ή πελάτης δεν συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του παρόντος ιστοχώρου.

  • Πληροφορίες Χρηστών: Όποτε επισκέπτεστε το δικτυακό μας τόπο, αποθηκεύονται κάποιες πληροφορίες, όπως η διεύθυνση ΙP, η ημερομηνία και η συγκεκριμένη ιστοσελίδα που επισκεφθήκατε, το είδος του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε και το λειτουργικό σύστημα του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας. Οι πληροφορίες που συλλέγονται με αυτό τον τρόπο δεν διασυνδέονται με τα προσωπικά σας δεδομένα και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους ασφαλείας και για στατιστικούς σκοπούς.
  • Πληροφορίες Πελατών: Οι πληροφορίες συγκεντρώνονται για την ολοκλήρωση της πώλησης και την παράδοση των προϊόντων. Οι λίστες πελατών δεν πωλούνται ή διανέμονται προς τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα.
  • Πληροφορίες Επικοινωνίας: Σε όλους τους χρήστες του παρόντος δικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα να επικοινωνήσουν με την επιχείρησή μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επισημαίνεται ότι η επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι απόλυτα ασφαλής και για το λόγο αυτό σας συνιστάται ότι τα μηνύματά σας δεν πρέπει να περιλαμβάνουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.
Όροι εμπορικών συναλλαγών
  • Η τιμή κάθε αντικειμένου είναι η τελική συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
  • Τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας επιβαρύνουν πάντα τον αγοραστή. Επίσης η Εταιρεία μας δεν φέρει καμιά ευθύνη για οποιουσδήποτε τελωνειακούς δασμούς, φόρους ή προμήθειες διεκπεραίωσης που επιβάλλονται στη χώρα προορισμού.
  • Πληρωμή με αντικαταβολή (για τις χώρες προορισμού που δέχονται), κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω πιστωτικής κάρτας μόνο μετά από τηλεφωνική συνεννόηση.
  • Η πληρωμή πρέπει να γίνει εντός 15 ημερών, μετά την περίοδο αυτή μπορούμε να ακυρώσουμε την παραγγελία και να πουλήσουμε τα αγαθά σε άλλους. Τα προϊόντα παραμένουν στην ιδιοκτησία μας, έως ότου η πληρωμή παραληφθεί.
  • Αγορές άνω των 150€ αποστέλλονται μόνο με ασφαλισμένο πακέτο (εκτός από τις χώρες προορισμού που δεν δέχονται Δηλωμένη Αξία). Ο αγοραστής αναλαμβάνει το σχετικό κίνδυνο, με την επιλογή αποστολής μέσω απλού ταχυδρομείου.
  • Η ευθύνη της Εταιρείας μας παύει με την παράδοση της παραγγελίας στο Ταχυδρομείο ή στον Ταχυμεταφορέα της αρεσκείας του αγοραστή.
 
    ifsda     Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS!